something like that【Gathaithi - Kenya】

一口目は焙煎由来の甘さや香ばしさが飛び込んでくる印象でしたが、その後はカシス系のフルーティな果実感で溢れる味わいです。冷めてくるにつれ液体のバランス感が変化し。より複雑さを増した果実味を、微かな発泡感と共に楽しめます。

気づいたら今年はガタイティの豆めちゃくちゃ飲んでますね。元々甘味よりも酸味のあるフルーツが好きなので、このカシスやブラックベリー感がたまらなく、引き寄せられるように求めてしまうのかもしれません。

The first sip gave the impression of roasted-derived sweetness and savory notes jumping in, but the taste is then overflowing with a fruity, cassis-like fruitiness. As the wine cools down, the balance of the liquid changes. As the wine cools down, the balance of the liquid changes, and you can enjoy more complex fruitiness with a slight effervescence.

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