koloro coffee【Brazil Fazenda Guariroba】

koloro coffeeさんでグアリロバ農園の珈琲豆を買うのは2回目、前回飲んだ時はどう抽出するのが正解か悩んだ記憶がありますが、正しくは「どう抽出しても美味しくなる」が正解なんじゃ、と記憶を更新しました。ポテンシャルがあるので、後はシンプルに引き出して上げるだけでもう美味しい。

説明欄に書いてあるフレーバーが明確にわかる美味しさ。オランジェットから最終的にフロランタンに着地する感じ。鼻まですっぽり入るグラスで香りを感じながら飲みたい味わいです。

この投稿を書いている段階では、koloroさんでグアリロバ農園のピンクブルボンが登場しています。絶対美味しいやつですねこれは。無くなる前に行かないと。

This is the second time I have bought coffee beans from Guariroba Estate from koloro coffee. The last time I drank them, I remember wondering how to extract them correctly, but I have updated my memory that the correct answer is "they taste good no matter how you extract them". It has potential, so all you have to do is simply draw it out and raise it up, and it's already delicious.

The flavors described in the description are clearly recognizable and delicious. It's like a florentine that finally lands on the table from an orangette. This is a flavor you want to drink while feeling the aroma in a glass that goes all the way up to your nose.

At the time of writing this post, the Pink Bourbon from Guariloba Farm is available at koloro. This is the one that is absolutely delicious. I have to go before it's gone.